Cum sa fii fericit? Cred ca intrebarea asta s-au pus toti oamenii de pe fata pamantului, pana ce n-au gasit fericirea sau viata lor s-a terminat fara sa primeasca raspuns la intrebarea asta.

Dale Carnegie a spus o data:
Fericirea in nici un fel nu este dependenta de factorii externi, este direct dependenta de factorii interni.

Cu alte cuvinte – fericirea depinde de ce crezi despre subiect si nu cum arata. Cum sa intelegem asta?

Sa luam de exemplu doua persoane: un baiat Alex si o fata Oana. Si pentru claritate avem nevoie de un obiect, sa fie o masina Jeep. Baiatului ii place foarte mult masina Jeep, el poate sa mearga cu ea toata ziua, el crede ca masina este foarte buna si mai buna ca masina asta nu exista. Dar Oana are o parere diferita fata de masina, ba zice ca curge ulei, ba zice ca iesa fum puternic din toba de esapament, etc.

In cazul descris exista un singur obiect de fericire, dar atitudinea fata de acel obiect este diferita. In asta si consta vorba lui Dale Carnegie. Daca crezi ca nu esti fericit, atunci care e problema? Schimba atutudinea fata de lumea din jurul tau si ea se va intoarce spre tine cu fata. E nevoie de un singur pas si in schimb vei primi un rezultat de nepretuit. Esti gata pentru a fi fericit? Cred ca esti.

Voi fi bucuros sa te vad data viitoare pe acest blog cu un zambet pe buze, pentru ca acum stii cum sa fii fericit.

Reguli De Viata